NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii, de Daniel Estulin

Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii

de Daniel Estulin

Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii

Titlu:

Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Meteor Press

Autor: Daniel Estulin

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2008

49,00 RON

Pătrunzând într-o lume învăluită până nu demult într-un mister total şi protejată prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin oferă o expunere fascinantă a întâlnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.

De la începuturile sale, în 1954, în hotelul Bilderberg din orăşelul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-miniştri europeni, preşedinţi americani şi cei mai bogaţi directori executivi din lume, toţi aceştia adunându-se anual pentru a dezbate viitorul politic şi economic al lumii.

Presei nu i s-a îngăduit niciodată să participe şi nici concluziile sau discuţiile Clubului n-au fost făcute publice, în ciuda faptului că acestea au implicaţii uriaşe pentru toţi cetăţenii planetei.

Utilizând metode care seamănă cu tacticile spionilor din Războiul Rece - şi riscându-şi propria viaţă în câteva rânduri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reuşise nimeni: a aflat ce se discuta în spatele uşilor închise ale hotelurilor opulente şi a făcut public totul într-o dezvăluire fără precedent.

Daniel Estulin - Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii” de Daniel Estulin a apărut la editura Meteor Press în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană