NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Extraterestrii si religia, de Dan Farcas

Extraterestrii si religia

de Dan Farcas

Extraterestrii si religia

Titlu:

Extraterestrii si religia

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Cartea De Buzunar

Autor: Dan Farcas

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: nespecificat

Stoc epuizat

O carte densa si captivanta despre relatia dintre fenomenul OZN si credintele religioase. Scrierile sfinte si traditiile multor popoare arata Divinitatea si ingerii calatorind in vehicule luminoase asemanatoare OZN-urilor actuale. Rapirile de oameni si experimentele genetice sunt mentionate in Biblie si in alte scrieri stravechi. A fost Noe primul hibrid reusit intre doua specii humanoide? Aparitiile Sfinte au acelasi mecanism ca al celor OZN? Fiintele si lumile spirituale, extracorporalitatea, viata de apoi au legatura cu fenomenul OZN?

Dan Farcaș - Extratereștrii și religia.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Extraterestrii si religia” de Dan Farcas a apărut la editura Cartea De Buzunar în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană