NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Christine, de Stephen King

Christine

de Stephen King

Christine

Titlu:

Christine

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Stephen King

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 494

Anul apariţiei: 1994

39,00 RON

Stephen King - Christine.

Editura Nemira, colecţia Babel Horror 1994.

Christine duce la perfecţiune o temă atinsă de autor în Carrie - personificarea malefica a masinii lui Billy Nolan, şi în povestirea The Trucks din volumul Night Shift, unde vehiculele se însufleţesc şi încep exterminarea oamenilor.

Un fioros coşmar pe patru roţi transformă paradisul iluzoriu al adolescenţei în infern.

Arnie este un adolescent acneic şi complexat, dar inteligent. Când o vede pe Christine pentru prima oară, emoţia atinge apogeul. Nu poate rezista acestei apariţii magnifice cu forme splendide, perfecte. Arnie îşi dă seama imediat că existenţa sa va fi legată definitiv de această sublimă creatură. Însă Christine este geloasă, iar asta nu este un lucru obişnuit, căci Christine este un automobil! Mai exact, o limuzină Plymouth Fury 1958.

Christine va fi din ce în ce mai îndragostită de Arnie şi-şi va ucide rivalele.

"Christine: o bizară şi cutremurătoare idilă, o tandră şi sălbatică relaţie erotică între un vechi automobil şi tânărul ei posesor, o poveste de dragoste stranie cu deznodământ catastrofal, în care seducţia, gelozia şi răzbunarea ating intensităţi monstruoase şi ucigaşe." (New York Times)

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Christine” de Stephen King a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare impecabilă, conține 494 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană