Changi, de James Clavell

Changi

de James Clavell

Changi

Titlu:

Changi

Domeniu: Beletristica

Editura: Tribuna

Autor: James Clavell

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 467

Anul apariţiei: 1992

19,00 RON
Vezi carte

Changi, cunoscut şi ca King Rat, publicat în 1962, este romanul de debut al lui James Clavell, primul din seria Saga Asiatică, deşi acest nume nu va fi atribuit romanelor sale decât după publicarea lui Shogun. Volumul se distinge prin nota de incontestabilă autenticitate, fiind bazat pe experienţa personală a autorului.

Fiul unui ofiţer in Marina Militară Britanică, Clavell s-a înrolat la 16 ani în Artileria Regală Britanică, pentru a continua tradiţia familiei şi a luptat împotriva japonezilor în Malaezia. Rănit şi capturat, a fost dus într-un lagăr de prizonieri din Insula Java Centrală, după care a fost mutat la închisoarea Changi, de lângă Singapore.

Changi prezintă istoria deţinuţilor britanici într-o celebră închisoare din Singapore, condusă de japonezi în timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, când principalul bastion britanic în Asia era Singapore. Căderea oraşului a însemnat distrugerea armatei Aliaţilor şi capturarea a peste 15.000 de soldaţi.

Romanul este povestea prizonierilor din Changi, cel mai vestit lagăr din Asia, o poveste despre lupta pentru supravieţuire, despre prietenie şi ură, într-o lume extrem de dură, dezumanizată, în care numai cei mai puternici rezistă.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Changi” de James Clavell a apărut la editura Tribuna în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 467 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană