NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cersetorul de cafea, de Emil Brumaru

Cersetorul de cafea

de Emil Brumaru

Cersetorul de cafea

Titlu:

Cersetorul de cafea

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Polirom

Autor: Emil Brumaru

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 700

Anul apariţiei: 2014

Stoc epuizat

In anii ’60-’80, Emil Brumaru s-a angajat intr-o adevarata odisee epistolara, corespondand cu mai multe personalitati ale lumii literare romanesti, intre care Lucian Raicu, Leonid Dimov, Serban Foarta, Radu Petrescu, Alex. Stefanescu, Ilie Constantin si Florin Mugur. Scrisorile, de o incontestabila valoare, strase sub titlul Cersetorul de cafea, ofera o imagine vie a acelei perioade tulburi, alaturi de confidente si exercitii literare ale autorului. Acesta incearca sa prevada evolutia unor scriitori romani sau straini si citeste enorm; romane, nuvele, poezii, carti de horticultura cu nume de plante stranii - toate ii trezesc interesul si pe toate le devoreaza cu egala placere. De o sinceritate adesea taioasa, Emil Brumaru da si in aceste scrisori masura extraordinarului sau talent literar, demonstrand cum poate fi liber un om intr-o tara aflata sub dictatura.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Cersetorul de cafea” de Emil Brumaru a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare ca nouă, conține 700 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană