NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Gh. Gheorghiu-Dej, de Editura Partidului Muncitoresc Român

Gh. Gheorghiu-Dej

de Editura Partidului Muncitoresc Român

Gh. Gheorghiu-Dej

Titlu:

Gh. Gheorghiu-Dej

Domeniu: Doctrine politice

Editura: Partidului Muncitoresc Român

Autor: Editura Partidului Muncitoresc Român

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 60

Anul apariţiei: 1951

24,99 RON

Extras din carte:

În Rusia biruise Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie. Muncitorii şi ţăranii ruşi, în uniforme soldăţeşti, erau sătui de războiul moşierilor şi fabricanţilor. Şi pe frontul din Moldova soldaţii ruşi se revoltau şi-i arestau pe ofiţerii ţarişti, creau comitete de soldaţi. Aceste evenimente au avut o puternică influenţă asupra populaţiei muncitoare. Ele aveau să rămână toată viaţa întipărite în mintea tovarăşului Gheorghiu-Dej.

O carte cu valoare istorică, din cea mai timpurie perioadă a comunismului românesc, sub conducerea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. În acelaşi timp, o carte-document despre vremurile tulburi imediat de după război şi reinterpretarea acestora de către maşina de propagandă.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Gh. Gheorghiu-Dej” de Editura Partidului Muncitoresc Român a apărut la editura Partidului Muncitoresc Român în seria de Doctrine politice, se află în stare bună, conține 60 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană