NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Din nou impreuna, de Nora Roberts

Din nou impreuna

de Nora Roberts

Din nou impreuna

Titlu:

Din nou impreuna

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

Celebra Nora Roberts, incontestabil una dintre cele mai apreciate si mai prolifice scriitoare contemporane, se mentine in mod constant in primele locuri ale topurilor de specialitate din intreaga lume. Romanele sale, publicate in tiraje de sute de milioane de exemplare, fascineaza prin diversitatea temelor si farmecul personajelor.

Din nou impreuna reda o impresionanta poveste despre iubirea dintre doi tineri care, in ciuda tuturor piedicilor, suferintelor si minciunilor, va reusi sa invinga prejudecatile sociale, ura celorlalti si chiar timpul.

Declan Fitzgerald, protagonistul cartii de fata, un avocat din Boston, hotaraste sa-si schimbe radical viata. Renunta la cariera si la logodnica si se retrage la Manet Hall, un conac parasit, darapanat, pe care ani la rind visase sa-l cumpere. Fara a incerca sa-si explice atractia irezistibila fata de aceasta casa, incepe sa o renoveze, petrecind acolo zile nesfirsite, intr-o izolare totala, dorind sa-i redea splendoarea de odinioara.

Cand o cunoaste pe frumoasa Angelina Simone, totul capata un nou sens. Iar, cu timpul, vor constata ca atractia reciproca dintre ei nu este deloc intimplatoare: fara sa-si dea seama, amindoi sint legati tainic de Manet Hall. Numai ca, inainte sa poata spera la un viitor impreuna, Declan si Angelina trebuie sa lamureasca un secret intunecat din trecut...

Nora Roberts - Din nou impreuna.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Din nou impreuna” de Nora Roberts a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 336 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană