NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cavalcada in iad (2 vol.), de Vintila Corbul

Cavalcada in iad (2 vol.)

de Vintila Corbul

Cavalcada in iad (2 vol.)

Titlu:

Cavalcada in iad (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Cartea Românească

Autor: Vintila Corbul

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 750

Anul apariţiei: 1982

39,00 RON

Vintilă Corbul - Cavalcada in iad (2 vol.).

Unul din cele mai bune romane despre al doilea razboi mondial.

Vintila Corbul a scris Cavalcada in iad in memoria tatalui sau adoptiv, Constantin Popescu Corbul, general in armata romana in timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial si viceguvernatorul regiunii Transnistria. In perioada in care autorul era judecator, tatal sau este ales "Generalul fostilor luptatori" si este arestat imediat de regimul comunist, motiv pentru care Vintila Corbul a fost exclus din magistratura.

C. P. Corbul s-a sinucis in inchisoare refuzand hrana, ironic, cu cateva luni inainte ca Nicolae Ceausescu, nou-venit la putere, sa elibereze majoritatea detinutilor politici. Vintila Corbul nu a iertat niciodata comunistilor moartea tatalui sau. Autorul isi aminteste cu amaraciune ca nu i-a fost permis sa-si viziteze parintele si "tot ce a ramas de pe urma unui om care se bucura de mare incredere si faima au fost: o haina, o pereche de bocanci si o sapca...".

La randul sau, Vintila Corbul a fost, in al Doilea Razboi Mondial, locotenent de artilerie antiaeriana si, ulterior, pilotul comandantului fortelor aeriene romane.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Cavalcada in iad (2 vol.)” de Vintila Corbul a apărut la editura Cartea Românească în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare foarte bună, conține 750 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană