NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Castelul din Carpati, de Jules Verne

Castelul din Carpati

de Jules Verne

Castelul din Carpati

Titlu:

Castelul din Carpati

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: Universitas

Autor: Jules Verne

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 148

Anul apariţiei: 1992

17,00 RON
9,00 RON

De data aceasta acţiunea se desfăşoară într-un spaţiu românesc, mai precis în partea transilvăneană a munţilor Carpaţi. În sătucul Werst se întâmplă lucruri ciudate, ce-i determină pe locuitori să creadă că Diavolul a pus stăpânire pe castel. Un vizitator, contele Franz de Telek, în vârstă de 27 de ani, nu crede în aceste legende şi vrea să verifice chiar el ce se întâmplă la acel castel. Află că proprietarul este nimeni altul decât baronul Rodolphe de Gortz, o cunoştinţă mai veche de-a lui. Dar Telek şi Gortz nu au fost amici, ci rivali - cu ani în urmă, cei doi s-au luptat pentru inima aceleiaşi femei, doamna La Stilla, o cântăreaţă italiană. Contele a crezut că femeia murise, însă începe să îi vadă imaginea în castel şi chiar să îi audă vocea. Acest lucru îl motivează şi mai mult să continue ancheta despre castel şi baron.

Traducere de Vladimir Colin.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Castelul din Carpati” de Jules Verne a apărut la editura Universitas în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare foarte bună, conține 148 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană