NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cartea infinitului, de John D. Barrow

Cartea infinitului

de John D. Barrow

Cartea infinitului

Titlu:

Cartea infinitului

Domeniu: Stiinta

Editura: Humanitas

Autor: John D. Barrow

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 291

Anul apariţiei: 2008

32,00 RON

Infinitul e fără îndoială cea mai stranie idee pe care au avut-o vreodată oamenii. De unde provine şi ce ne spune ea despre univers? Poate exista infinitul în realitate? Poţi face un număr infinit de lucruri într-un timp finit? E oare universul infinit? Cum ar fi să trăim într-un univers în care nimic nu e original şi în care tot ce poate fi făcut e într-adevăr făcut şi refăcut la nesfârşit?

Acestea sunt câteva din întrebările spre care ne conduce ideea de infinit. De-a lungul istoriei, infinitul a fost un concept periculos – mulţi şi-au pierdut viaţa sau libertatea pentru că au vorbit despre el. Cartea infinitului ne introduce în lumea răspunsurilor stranii date de fizicieni, matematicieni, filozofi şi teologi în încercarea de a "domestici" o noţiune ce ameninţă judecata noastră sănătoasă.

John D. Barrow - Cartea infinitului - scurtă introducere în nemărginit, etern şi nesfârşit.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Cartea infinitului” de John D. Barrow a apărut la editura Humanitas în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 291 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană