NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cantecul amintirii, de Mihail Sadoveanu

Cantecul amintirii

de Mihail Sadoveanu

Cantecul amintirii

Titlu:

Cantecul amintirii

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Minerva

Autor: Mihail Sadoveanu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 270

Anul apariţiei: 1990

6,99 RON

Mihail Sadoveanu - "Cântecul amintirii"

Modalitatea de a povesti pe care o foloseşte Mihail Sadoveanu este una oarecum asemănătoare cu aceea a practicii teatrului în teatru - el introduce, de regulă, în cadrul şi în atmosfera create cu mijloacele evocării, un personaj pitoresc, ce, la rândul său, ne istoriseşte cu apetit pentru relatarea meticuloasă întâmplări pilduitoare.

Pasiunile sunt puternice şi mari, iar viaţa înţeleasă în simplitatea ei esenţializată, pură, ca un ritual al existenţei, sacru. De aceea povestirile lui Mihail Sadoveanu au mereu în substratul atmosferei lor magice un fior de măreţie primară, ilustrat tocmai prin evocarea perpetuă a naturii ca un cadru copleşitor de însumare a tuturor faptelor vieţii.

Colecţia Biblioteca Pentru Toţi.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Cantecul amintirii” de Mihail Sadoveanu a apărut la editura Minerva în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare foarte bună, conține 270 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană