NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Camasa lui Hristos (2 vol.), de Lloyd C. Douglas

Camasa lui Hristos (2 vol.)

de Lloyd C. Douglas

Camasa lui Hristos (2 vol.)

Titlu:

Camasa lui Hristos (2 vol.)

Domeniu: Beletristica

Editura: Europa

Autor: Lloyd C. Douglas

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 288 + 584

Anul apariţiei: 1990

32,00 RON

Bine-cunoscuta poveste a omului care a castigat camasa lui Cristos la un joc de zaruri: Marcellus, un ofiter roman, castiga la zaruri camasa lui Cristos. In scurt timp, porneste in cautarea adevarului despre camasa Nazarineanului – o preocupare care il va conduce catre radacinile si esenta crestinismului si va infatisa cititorului, in culori vii, lumea Romei antice.

O poveste mereu actuala, despre aventura, credinta si iubire, despre nazuintele adanci ale sufletului, dar si despre mantuirea lui.

De-a lungul acestei aventuri, atat Marcellus, cat si cititorul sunt siliti sa-si analizeze credinta si sa-si evalueze standardele dupa care si-au trait viata.

Lloyd C. Douglas - Camasa lui Hristos (2 vol.).

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Camasa lui Hristos (2 vol.)” de Lloyd C. Douglas a apărut la editura Europa în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 288 + 584 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană