NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Brancusi, de Ionel Jianu

Brancusi

de Ionel Jianu

Brancusi

Titlu:

Brancusi

Domeniu: Arta

Editura: Meridiane

Autor: Ionel Jianu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 96

Anul apariţiei: 2002

Stoc epuizat

Pentru Brancusi, arta nu este decat o alta veriga a lantului infinit al dialogurilor dintre om si natura. Acest dialog nu se limiteaza sa transpuna in formule matematice legile care actioneaza fortele naturii. El tinde sa treaca frontiera incognoscibilului, sa se apropie de esenta lucrurilor, sa exprime ceea ce nu este supus mortii. Astfel, arta lui Brancusi patrunde in universalitate prin trei cai diferite: prin traditia care-si are radacinile in originea timpului, prin dialogul sau cu lumea si prin cautarea absolutului.

Arta a puritatii si a sintezei, a rigorii si a spiritualitatii, a misterului si a poeziei, sculptura lui Brancusi exprima una din cele mai profunde aspiratii ale spiritului uman: regasirea miracolului vietii.

Ionel Jianu - Brâncuşi.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Brancusi” de Ionel Jianu a apărut la editura Meridiane în seria de Arta, se află în stare nouă, conține 96 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană