NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Asasini şi asasinate celebre, de Paul Donnelley

Asasini şi asasinate celebre

de Paul Donnelley

Asasini şi asasinate celebre

Titlu:

Asasini şi asasinate celebre

Domeniu: Istorie

Editura: Litera International

Autor: Paul Donnelley

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

Thomas Becket, Abraham Lincoln, Franz Ferdinand, John F. Kennedy, Che Guevara, Martin Luther King... descoperiţi povestea a 25 de asasinate care au schimbat pentru totdeauna istoria lumii. De la înjunghierea lui Iulius Caesar, din anul 44 î.Hr., în plin Senat roman, până la împuşcarea Indirei Gandhi, în 1984, de către doi membri ai propriei gărzi personale, volumul de faţă analizează în detaliu atât evenimentele care au condus la fiecare asasinat în parte şi întâmplarea în sine, cât şi consecinţele acestor acţiuni violente.

Asasini şi asasinate celebre reprezintă o analiză tulburătoare a intrigilor care au condus la moartea tragică a unora dintre cele mai marcante figuri ale istoriei.

Despre Paul Donnelley

Paul Donnelley este autorul volumelor de non-ficţiune Essex Murders (2007) şi The Arsenal Companion (2008), a enciclopediei de succes Fade to Black (2000, 2003, 2005) şi a biografiilor unor personalităţii marcante din lumea filmului, ca Julia Roberts şi Judy Garland. De asemenea, este un colaborator asiduu al unor publicaţii de marcă, precum The Sunday Telegraph, The Sun, Daily Mail şi Sunday Express.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Asasini şi asasinate celebre” de Paul Donnelley a apărut la editura Litera International în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană