NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Arhiva lui Sherlock Holmes, de Arthur Conan Doyle

Arhiva lui Sherlock Holmes

de Arthur Conan Doyle

Arhiva lui Sherlock Holmes

Titlu:

Arhiva lui Sherlock Holmes

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Aldo Press

Autor: Arthur Conan Doyle

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 250

Anul apariţiei: 2005

32,00 RON

Arhiva lui Sherlock (in engleza “The Case-Book of Sherlock Holmes”) este o colectie finala de 12 povestiri politiste scrise de Sir Arthur Conan Doyle si avandu-l in rolul principal pe faimosul detectiv.

Acestea povestiri scurte au fost publicate initial ca simple povestiri in reviste in perioada 1921-1927, apoi in volum, in 1927, editat de John Murray din Anglia.

Ultima carte din seria Sherlock Holmes, Arhiva lui Sherlock Holmes ne prezinta 12 cazuri ale faimosului detectiv. Din fericire, desi poate nu la fel de puternice ca povestile din Aventurile lui Sherlock Holmes, Arhiva lui Sherlock Holmes este totusi suficient de puternica pentru a-i permite lui Holmes sa iasa din scena cu aceeasi vigoare cu care a intrat. Amintirile bune din cartile precedente nu sunt afectate, ci mai degraba imbunatatite de cele din Arhiva lui Sherlock.

Doua din povestile din Arhiva lui Sherlock sunt narate de catre Holmes insusi, si nu de mana sa dreapta, doctorul Watson. Ambele povesti implica probleme medicale, iar Watson cu cunostintele sale, ar fi clarificat lucrurile atat de repede incat cititorul nu ar fi putut constata misterul. Ceea ce este deosebit de interesant la aceste povesti este stilul scrierii, care este cu siguranta al lui Arthur Conan Doyle dar putin schimbat, astfel incat sa se simta cu adevarat existenta unui alt personaj. De asemenea, alte povesti se remarca prin egoul “stralucitor” al lui Holmes, care provoaca tot atat de mult amuzament ca si o opera comica.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Arhiva lui Sherlock Holmes” de Arthur Conan Doyle a apărut la editura Aldo Press în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare impecabilă, conține 250 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană