NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Al doilea sex (2 vol.), de Simone de Beauvoir

Al doilea sex (2 vol.)

de Simone de Beauvoir

Al doilea sex (2 vol.)

Titlu:

Al doilea sex (2 vol.)

Domeniu: Stiinta » Stiinte sociale

Editura: Univers

Autor: Simone de Beauvoir

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 332 + 509

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

Recunoscută ca fiind una dintre cele mai influente cărți ale secolului XX, Al Doilea Sex a apărut în 1949. "Nu ne naștem, ci devenim femei" este teza de la care pleaca autoarea într-un parcurs care ne spune totul despre condiția femeii, o carte care a inspirat numeroase curente feministe și despre care s-au scris tomuri întregi. Cele două volume creeaza un portret sistematic, clar și lucid al istoriei și situației sexului feminin, acest "al doilea sex" destinat sa trăiască într-o lume a bărbaților și să-și adapteze existența, armele și strategiile de luptă unei condiții – prin definiție – "de rangul al doilea".

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Al doilea sex (2 vol.)” de Simone de Beauvoir a apărut la editura Univers în seria de Stiinta: Stiinte sociale, se află în stare ca nouă, conține 332 + 509 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană