NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Akropolis, de Valerio Massimo Manfredi

Akropolis

de Valerio Massimo Manfredi

Akropolis

Titlu:

Akropolis

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Allfa

Autor: Valerio Massimo Manfredi

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2004

24,00 RON
19,00 RON

Cum a luat nastere conceptul de democratie? De unde vine cuvantul “maraton”? De ce folosim expresiile “sabia lui Damocles” sau “firul Ariadnei”? Ne explica aceste lucruri Valerio Massimo Manfredi in Akropolis, o calatorie ideala prin Grecia antica, in cautarea unor locuri legendare. Intr-o fascinanta povestire care, pornind de la un mit, ne conduce pana la afirmarea treptata a Atenei ca putere hegemonica a Mediteranei, intalnim nume precum Zeus, Atena, Teseu, Dedal, Pericle, Socrate, Fidias... Zei si eroi, dar, mai ales, poeti, filosofi si condotieri, artizani ai unei epoci irepetabile de tragedie, splendoare si libertate. Ei sunt actorii principali ai fascinantului roman al Atenei care, prin batalii si capodopere de arta, prin filosofie si teatru, ne poarta catre descoperirea unei civilizatii ce constituie de mai bine de doua mii de ani un exemplu de referinta pentru intreaga lume occidentala.

Valerio Massimo Manfredi - Akropolis. Măreața epopee a Atenei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Akropolis” de Valerio Massimo Manfredi a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare nouă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană