NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ademenitor ca pacatul, de Jude Deveraux

Ademenitor ca pacatul

de Jude Deveraux

Ademenitor ca pacatul

Titlu:

Ademenitor ca pacatul

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 352

Anul apariţiei: 2011

39,00 RON

Au trecut mai bine de trei ani de la sinuciderea misterioasa a logodnicei sale si Jace Montgomery tot mai cauta raspunsuri. Stacy era amabila, nostima si indragostita – atunci de ce, in timpul unei calatorii in Anglia si-a pus capat zilelor, intr-o camera de deasupra unui birt satesc? Apoi Jace gaseste intr-o carte a lui Stacy o fotografie a unei case, cu o notita criptica, datata in ziua precedenta a mortii ei: „Din nou a noastra. Impreuna pentru totdeauna. Ne vedem acolo...“

Sprijinita de vasta bogatie a familiei sale, Jace se duce in Anglia si cumpara casa respectiva. Descifrand legatura dintre trecut si prezent, cu ajutorul unei frumoase ziariste, Jace trebuie, in sfarsit, sa impace pierderea care i-a sfarimat inima, cu viitorul plin de speranta iubirii.

„O poveste fabuloasa. Jude Deveraux creeaza un incantator suspans romantic paranormal... Povestirea ce se desfasoara rapid il acapareaza pe cititor si nu incetineste ritmul, pina la apogeul exploziv...“

Jude Deveraux - Ademenitor ca pacatul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Ademenitor ca pacatul” de Jude Deveraux a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 352 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană