NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

A doua sansa, de Danielle Steel

A doua sansa

de Danielle Steel

A doua sansa

Titlu:

A doua sansa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Danielle Steel

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 246

Anul apariţiei: 2005

39,00 RON

Romanul A doua sansa al celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista. Dupa momente de trairi unice, proprii intalnirii sufletelor pereche, iluziile incep sa se naruie. Treptat, femeia se simte tot mai inconjurata de ura. Suferinta, trezire la realitate, socul singuratatii ! Si cand ultima speranta pare pierduta, Fiona va avea parte de surpriza vietii ei... O lectura de neuitat despre magia ametitoare a atractiei subite, provocarile schimbarii si despre o a doua sansa ce ne-o acordam atunci cand avem curajul sa luam totul de la capat.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “A doua sansa” de Danielle Steel a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 246 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană