NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Zborul reginei, de Tomas Eloy Martinez

Zborul reginei

de Tomas Eloy Martinez

Zborul reginei

Titlu:

Zborul reginei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Curtea Veche

Autor: Tomas Eloy Martinez

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2006

26,00 RON
24,00 RON

Pornind de la o intriga clasica, Tomás Eloy Martínez construieste un irezistibil roman despre dorinta, putere si machism. Pe fundalul unei realitati politice dominate de coruptia la varf, neputinta legii si capriciile mai-marilor zilei, se tese incitant o pasionala poveste de dragoste intre atotputernicul director al unui ziar din Buenos Aires si protejata sa Reina Remis, o tanara jurnalista talentata. Un periculos joc al obsesiilor in care se amesteca sexualitatea si dominatia dubleaza incursiunea in culisele politicii si ale lumii jurnalistice. Evenimentele derulate intr-un ritm alert, intr-o logica repetitiva si un accelerat delir erotic, compun o fresca al carei final imprevizibil aduce descifrarea unei povesti ce oglindeste realitatea.

„Marele scriitor Tomás Eloy Martínez ne ofera in Zborul reginei — cronica a unei crime, oglinda a unor constiinte, sondare a unei identitati — ceea ce anunta candva Walter Benjamin: cand o fiinta istorica este mantuita, ii putem evidentia intregul trecut. Atat momentele de glorie, cat si ratacirile. Si de aici putem porni in cautarea adevarului.“ (CARLOS FUENTES)
„O poveste misterioasa despre mecanismele puterii politice si ale mass-mediei, alcatuind o lume a coruptiei infiltrate in toate domeniile vietii.“ (JORGE SEMPRÚN)

Premiul Alfaguara pentru roman, 2002.

Tomás Eloy Martínez - Zborul reginei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Zborul reginei” de Tomas Eloy Martinez a apărut la editura Curtea Veche în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană