NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Zahir, de Paulo Coelho

Zahir

de Paulo Coelho

Zahir

Titlu:

Zahir

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Paulo Coelho

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 330

Anul apariţiei: 2005

29,00 RON

Zahir, ultimul roman al lui Paulo Coelho, este povestea unui scriitor care descoperă că, având totul, e posibil să nu-ţi mai rămână nimic. Protagonistul cărţii este un romancier răsfăţat de soartă şi de public. Trăieşte în inima Parisului, sub lumina reflectoarelor. Dar Esther, soţia lui, ziaristă şi corespondentă de război, dispare într-o fostă republică sovietică. Răpire? Asasinat? Nimic din toate acestea, ci o criză existenţială, din care Esther încearcă să iasă în compania unui prieten misterios şi mult mai tânăr.

Scriitorul începe s-o caute şi ajunge până în Asia Centrală. Soţia devine pentru el un Zahir, o eternitate de neocolit, care ajunge să-l tulbure până la obsesie şi să-l învăluie treptat în această stare de "posedare" totală, pendulând incert între sfinţenie şi nebunie. Mai mult, Zahirul îl smulge din siguranţa lumii sale şi îl mână, pe căi necunoscute, în căutarea unei noi înţelegeri despre esenţa iubirii şi forţa destinului. Cu Zahir, Paulo Coelho da încă o dovadă a capacităţii sale de povestitor captivant, dar oferă şi o perspectivă proprie asupra rosturilor fiinţei umane într-o lume plină de neprevăzut.

“Fiecare poveste de dragoste este o călătorie” - iată deviza sub care stă ultimul roman al lui Paulo Coelho.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Zahir” de Paulo Coelho a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare ca nouă, conține 330 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană