NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vremea inocentilor, de Lisandro Otero

Vremea inocentilor

de Lisandro Otero

Vremea inocentilor

Titlu:

Vremea inocentilor

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Univers

Autor: Lisandro Otero

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 299

Anul apariţiei: 1987

3,00 RON

Anglia între 1639 şi 1649 - deceniul revoluţiei burgheze ce aduce triumful Parlamentului asupra regalităţii şi marchează începutul epocii moderne a democraţiei în întreaga Europă - este reînviată de un mare scriitor, cubanezul Lisandro Otero, care stăpâneşte ca puţini alţii arta de a evoca personalităţi istorice (Carol Stuart, Cromwell, Farfaix) şi de a plăsmui personaje reprezentative pentru principalele forţe sociale încleştate în luptă, cu o pregnanţă extraordinară ce le transformă în prezenţe de neuitat, atât prin profilul lor uman, legat de împrejurările concrete ale momentului, cât şi prin dăruirea şi fervoarea intelectuală cu care cei mai buni se angajează în căutarea utopiei, cu alte cuvinte, apără idealul unei societăţi a Libertăţii şi Justiţiei.

Colecţia Romanului Istoric.

Traducere de Lucia Popa după ediţia originală Lisandro Otero - Temporada Des Angeles, Editorial Letras Cubanas. La Habana, Cuba 1983.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Vremea inocentilor” de Lisandro Otero a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare foarte bună, conține 299 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană