NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vrajitoarea cu ochi albastri, de Barbara Cartland

Vrajitoarea cu ochi albastri

de Barbara Cartland

Vrajitoarea cu ochi albastri

Titlu:

Vrajitoarea cu ochi albastri

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Alcris

Autor: Barbara Cartland

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 160

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

Categoric, marchizul de Aldridge ii salvase viata. Satenii erau convinsi ca e o vrajitoare, si o tarau la rau, unde urmau s-o supuna unei ultime probe: daca se ineca, insemna ca e nevinovata; daca plutea la suprafata, insemna ca e o faptura necurata.

Din fericire, marchizul convinse acea multime furioasa s-o elibereze. Dupa cat era de frumoasa si cat de inofensiva parea, era convins ca nu poate fi vrajitoare. Si totusi, aceasta femeie superba, cu parul negru ca pana corbului si ochi albastri, il vraji cum nici o alta nu reusise pana atunci.

Barbara Cartland - Vrajitoarea cu ochi albastri.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Vrajitoarea cu ochi albastri” de Barbara Cartland a apărut la editura Alcris în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 160 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană