NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vraja Sudului, de Jennifer Blake

Vraja Sudului

de Jennifer Blake

Vraja Sudului

Titlu:

Vraja Sudului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Aquila

Autor: Jennifer Blake

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 312

Anul apariţiei: 1996

64,00 RON

Romanul reprezinta o imbinare de suspans, aventura si dragoste, o remarcabila carte de vizita a scriitoarei Jennifer Blake, asemanatoare in multe privinte cu Sanda Brown.

Lettie Manson, o tanara energica si incapatanata, se aventureaza intr-un orasel din Louisiana ca sa-l gaseasca pe ticalosul care i-a omorat fratele. A inchiriat o camera intr-o gospodarie primitoare si prietenoasa, care-i cuprindea pe matusa Em, cativa servitori de-ai casei si pe nepotul ei, Ransom. Pentru o nordica veritabila, venita in Sud imediat dupa Razboiul Civil, contactul cu noile realitati a fost nu o data sursa de uimire.

Lettie banuia ca asasin al fratelui sau un barbat despre care circulau opinii contrare: criminal si binefacator. Era convinsa ca el este vinovat de moartea fratelui, dar, in acelasi timp, trebuia sa admita ca tot el ajutase si salvase oameni. Cum ar putea sa se potriveasca acesta doua imagini care se exclud si cum e posibil ca ea sa se franga sub dorinta coplesitoare, pasiunea fierbinte si uitarea de sine care o duceau inspre el?

Jennifer Blake - Vraja Sudului.

Recenzii
Cartea “Vraja Sudului” de Jennifer Blake a apărut la editura Aquila în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 312 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană