NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vitelul si stejarul (2 vol.), de Alexandr Soljenitin

Vitelul si stejarul (2 vol.)

de Alexandr Soljenitin

Vitelul si stejarul (2 vol.)

Titlu:

Vitelul si stejarul (2 vol.)

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Alexandr Soljenitin

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 469 + 455

Anul apariţiei: 2002

119,00 RON

Pe nimeni nu pot lasa indiferent memoriile unui om ce a cunoscut mai toate consecintele sistemului totalitar: lagarul, deportarea, cenzura, expulzarea. Acoperind un rastimp de 12 ani, intre 1962, anul publicarii nuvelei ce avea sa ii aduca notorietatea – O zi din viata lui Ivan Denisovici – si 1974, anul expulzarii din Rusia, cartea autobiografica Vitelul si stejarul poarta pecetea respiratiei unui spirit liber care a strabatut drumul de la intuneric la lumina, a unui om care nu a admis compromisul si servilismul, traind mereu in cultul solidaritatii cu cei aflati in suferinta.

O proza ce vine sa demonstreze ca stilul poate fi expresia libertatii, rectitudinii si omeniei; caci Soljenitin, cu experientele si trairile lui, este mai presus de orice bariera si orice reglementare restrictiva, ridicandu-se prin proza lui fluenta, colorata si imprevizibila deasupra impotrivirilor si smintelilor istoriei.

Alexandr Soljenițîn - Vițelul și stejarul, 2 volume.

Unica ediție. Traducere de Ion si Maria Nastasia.

Despre autor

Romancier şi istoric rus, Alexandr Soljenițîn s-a născut pe 11 decembrie 1918 la Kislovodsk. A luptat în Al Doilea Război Mondial (1942-1945), fiind decorat. În 1945 a fost arestat pentru o scrisoare în care îl critica pe Stalin şi a petrecut opt ani în închisoare şi în lagăre de muncă forţată, apoi încă trei ani în exil.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Vitelul si stejarul (2 vol.)” de Alexandr Soljenitin a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 469 + 455 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană