NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Visuri implinite, de Nora Roberts

Visuri implinite

de Nora Roberts

Visuri implinite

Titlu:

Visuri implinite

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2012

19,00 RON

Ariel Kirkwood iubește viața pe care o trăiește – interpretează foarte convingător rolul Amandei dintr-un serial cu mare succes de public și se bucură de adorația fanilor. Întâlnirea cu scenaristul Booth DeWitt și propunerea acestuia de a juca rolul eroinei principale, o femeie superbă, dar crudă și manipulatoare – inspirat de fosta soție a lui DeWitt – reprezintă pentru ea împlinirea visului de a se afirma cu adevărat în lumea filmului. Munca alături de Booth se dovedește a fi mai mult decât o provocare profesională, în clipa când între cei doi se naște o pasiune de nestăvilit. Însă prin recrearea fidelă a imaginii fostei soții, Ariel-actrița aduce la viață fantomele din căsnicia nefericită a lui Booth, iar Ariel-femeia trebuie să-l convingă pe acesta că merită să dărâme zidul de cinism și de neîncredere cu care s-a înconjurat – pentru a-și oferi șansa de a iubi din nou.

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare în lumea întreagă. Nora Roberts este primul autor prezent în Galeria Celebrităților înființată de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Visuri implinite” de Nora Roberts a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană