NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Visul regasit, de Nora Roberts

Visul regasit

de Nora Roberts

Visul regasit

Titlu:

Visul regasit

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 442

Anul apariţiei: 1995

36,00 RON
Uluitorul deznodămînt al trilogiei de mare succes: Puterea visului, Pastreaza visul, Visul regasit.
O scriitoare permanent captivantă (USA Today).

California, 1888. Era cale lungă de batut pentru un om. Nu numai milele de la San Diego pana la falezele de langa Monterey, se gandea Felipe, ci şi anii. Atatia ani...

Candva, fusese destul de tanar ca sa mearga cu incredere de-a lungul stancilor, sa se catare, chiar şi să alerge. Sfidand soarta, bucurandu-se de iuresul vantului, de tumultul valurilor, de inaltimile ametitoare. Odinioara, stancile inflorisera pentru el primavara. Pe-atunci se gasiseră flori de cules pentru Seraphina si-si aducea aminte, cu limpezimea varstei care priveste inapoi spre tinerete, cum rasese si stransese la san floricelele rare si salbatice, ca si cum ar fi fost trandafiri nepretuiti, culesi dintr-un boschet ingrijit cu drag.

Acum vederea ii slabise si avea membrele firave. Dar nu si memoria. Memoria, puternica si vitala, intr-un trup batran, era crucea lui...

Nora Roberts - Visul regasit.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Visul regasit” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 442 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană