NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vis in alb, de Nora Roberts

Vis in alb

de Nora Roberts

Vis in alb

Titlu:

Vis in alb

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 335

Anul apariţiei: 2011

29,00 RON

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot. Deşi implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n poveşti, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, părinţii ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârşit. Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel şi mult prea previzibil, cu ochelari şi pantaloni de tweed şi cu un ciudat simţ al umorului, îi va schimba viaţa exact când se aşteaptă mai puţin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăţa cum să îşi creeze propriile momente de fericire.

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie şi familie şi despre acele momente unice care transformă o relaţie oarecare în marea iubire.

Nora Roberts - Vis in alb. O carte din seria Cvartetul mireselor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Vis in alb” de Nora Roberts a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 335 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană