NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood, de Nigel Cawthorne

Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood

de Nigel Cawthorne

Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood

Titlu:

Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Miron

Autor: Nigel Cawthorne

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 318

29,00 RON

Inca de la inceputuri, sexul a fost moneda curenta in Hollywood, atat pe ecran, cat si in afara lui. Primii moguli ai cinematografiei si-au intesat epopeile biblice cu fete goale, cata vreme, in particular, mititica sofa de distributie a devenit locul unde viitoarelor stele ale Hollywood-ului li se garanta statutul de vedeta. Ecranul de argint, cu femelile sale fatale, folosea sexul de vanzare, fara insa a putea concura cu dezvaluirile din viata reala a celor mai respectate actrite hollywoodiene. Incepand cu scandalurile sexuale din perioada de inceput, care au doborat sirene ale filmului mut, cum ar fi Clara Bow si Louise Brooks, Nigel Cawthorne dezvaluie toate secretele - orgiile dezlantuite, amorurile secrete, trecuturile sordide si finalurile tragice - in acest extrem de intim ghid al femeilor din Hollywood, asa cum au fost de fapt: Greta Garbo, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Lana Turner, Grace Kelly, Marilyn Monroe, Joan Crawford, Jean Harlow si multe altele.

Nigel Cawthorne - Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood” de Nigel Cawthorne a apărut la editura Miron în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare impecabilă, conține 318 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană