NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Viata dupa moarte in credintele omenirii, de J.T. Addison

Viata dupa moarte in credintele omenirii

de J.T. Addison

Viata dupa moarte in credintele omenirii

Titlu:

Viata dupa moarte in credintele omenirii

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Herald

Autor: J.T. Addison

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: nespecificat

29,00 RON

Dacă este adevărat că soarele şi moartea nu pot fi privite în faţă, nu este mai puţin adevărat că în toate timpurile şi pe întreg pământul nenumăraţi muritori au fost fascinaţi de misterele dublului abis - ultralumină - infraumbra - şi le-au scrutat neliniştiţi.

Adevărurile de dincolo de pământ (în speţă, de dincolo de mormânt) nu pot fi cucerite fără rătăciri sau violenţă; ele încep prin a se disimula sub măştile superstiţiei, şi, mai înainte de a-şi dezvălui tainele, îşi iau măsuri care să prevină descoperirea deghizărilor sub care se ascund.

Autorul prezentei lucrări şi-a condus cercetarea asupra concepţiilor referitoare la viaţa postumă nu cu intenţia "de a cântări argumentele de ieri sau de azi cu privire la adevărul cutarei sau cutarei idei concepute de cutare sau cutare om", ci doar de a expune credinţele "oricui încearcă să creadă cât de puţin într-o asemenea problemă". Această intenţie a fost realizată derulând, printr-o vastă şi lucidă "panoramă", imaginile zugrăvite de lumea celor vii despre lumea celor morţi. El a preferat deci "punctului de vedere aparţinând filozofului care discuta şi pledează [...] pe cel al istoricului care descrie".

J.T. Addison - Viata dupa moarte in credintele omenirii.

Editia I.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Viata dupa moarte in credintele omenirii” de J.T. Addison a apărut la editura Herald în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană