Valea papusilor (2 vol.), de Jacqueline Susann

Valea papusilor (2 vol.)

de Jacqueline Susann

Valea papusilor (2 vol.)

Titlu:

Valea papusilor (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera

Autor: Jacqueline Susann

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320 + 300

Anul apariţiei: 2012

36,00 RON
Vezi carte

Anne, Jennifer si Neely, trei prietene tinere si frumoase, incearca sa-si gaseasca drumul spre afirmare in New York, metropola in care industria show-businessului este in plin avant si unde toate visurile par sa devina realitate. Succesul nu intarzie sa apara – lumea stralucitoare a scenelor de pe Broadway si a platourilor de filmare hollywoodiene le sta la picioare.

Urmatoarele doua decenii le aduc recunoastere si faima, pasiuni si bogatie, insa si pretul pe care trebuie sa-l plateasca este pe masura. Caci rand pe rand, dragostea se transforma in tradare, iar speranta in dezamagire, si singurul aliat in lupta acerba pentru culmile succesului raman "papusile” – pastile care le sunt mereu la indemana si par solutia pentru orice problema, droguri aducatoare de fericire, de liniste, dar mai ales de distrugere.

„Valea papusilor“ a cunoscut inca de la aparitie un succes incredibil, fiind vanduta in peste 40 de milioane de exemplare in intreaga lume. Romanul a fost ecranizat intr-o miniserie pentru televiziune si adaptat pentru marele ecran intr-un film nominalizat la premiile Globul de Aur si Oscar.

Recenzii

Cartea “Valea papusilor (2 vol.)” de Jacqueline Susann a apărut la editura Litera în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 320 + 300 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană