NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Umbre din trecut, de Ivy Valdes

Umbre din trecut

de Ivy Valdes

Umbre din trecut

Titlu:

Umbre din trecut

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Coni

Autor: Ivy Valdes

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1993

24,00 RON

Pentru Linda Patterson, in calatorie de vacanta cu sotul ei, Clive si fiul ei Michael - copil din prima casatorie - frumosul hotel bavarez a constituit numai un popas. Dar in spatele fatadei lui pictate pandeste un mister care ii va ameninta casatoria cu Clive. Linda a simtit primul indiciu de pericol cand a vazut din intamplare o scrisoare cu un scris cunoscut la receptia hotelului.

Acum tremuram - picioarele, mainile, tot corpul imi tremura. Nu putea fi adevarat! Trebuie sa fie un cosmar ingrozitor, inspaimantator. Poate ca daca as continua sa-mi spun ca a fost un vis, ca totul era o inchipuire, va disparea asa cum dispar visele. Si daca se intampla sa ma intalnesc cu acest... cum ii spunea? - domnul Murphy...

Ivy Valdes - Umbre din trecut.

Colecţia EL şi EA, nr. 24.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Umbre din trecut” de Ivy Valdes a apărut la editura Coni în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană