NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ultimele taine ale lumii, de Readers Digest

Ultimele taine ale lumii

de Readers Digest

Ultimele taine ale lumii

Titlu:

Ultimele taine ale lumii

Domeniu: Stiinta

Editura: Reader's Digest

Autor: Readers Digest

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2008

74,00 RON

In cele peste 430 de pagini ale acestui volum al Editurii Reader's Digest, cititorii vor gasi o lume fascinanta, ilustrata cu numeroase imagini de cea mai buna calitate ale unor peisaje de o frumusete rapitoare si creatii ale omenirii de un farmec incredibil. Locatiile descrise se imbina cu imaginat ia, care a dat nastere unor legende vechi de milenii: de exemplu povestea Palatului din Knossos, unde se spune ca Tezeu l-ar fi invins pe Minotaur. Iar aceste legende creeaza uneori locuri utopice, a caror localizare exacta ramane in continuare necunoscuta... Unde se afla El Dorado? A existat continentul Atlantida? Unele dintre cele mai fascinante locuri au fost create de natura, cu miliarde de ani in urma - in Minnesota (SUA), Swaziland (Africa) sau Australia exista teritorii pe care natura le framanta de 3,5 miliarde de ani. Cititorii vor face cunostinta cu fauna Insulelor Galapagos, cu constructorii Marelui Zid Chinezesc, cu pictorii pe piatra din nordul Australiei. Toate aceste subiecte, si multe altele, vor exercita asupra cititorilor nostri un magnetism rar intalnit, care le va capta atentia, in timp ce parcurg sute de pagini dedicate muntilor, insulelor vulcanice, raurilor, junglelor. Pentru prima oara, 150 de dosare-mistere, de la cele mai ciudate pana la cele mai derutante, au fost reunite intr-un singur volum.

Un volum-enciclopedie de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader's Digest. Volumul se constituie într-un un izvor minunat de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

  • Copertă cartonată
  • Format mare, tip enciclopedie
  • 336 pagini
  • Fotografii, desene şi hărţi color

Reader's Digest - Ultimele taine ale lumii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ultimele taine ale lumii” de Readers Digest a apărut la editura Reader's Digest în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 336 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană