NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ultima legiune, de Valerio Massimo Manfredi

Ultima legiune

de Valerio Massimo Manfredi

Ultima legiune

Titlu:

Ultima legiune

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Allfa

Autor: Valerio Massimo Manfredi

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 528

Anul apariţiei: 2003

24,00 RON

Anno Domini 476. Pe campia care se intinde intre Pavia si Piacenza, o ceata groasa acopera totul. Deodata, o hoarda de calareti barbari isi face aparitia dintre neguri si se abate asupra taberei ridicate de Legio Nova Invicta, bastion legendar al romanitatii intru apararea lui Romulus Augustus, un baietas de treisprezece ani, ultimul imparat roman din Apus. Dar n-au murit toti cei de acolo. Din tabara masacrata scapa cu viata o mana de legionari care par nemuritori, carora li se alatura Livia Prisca, o luptatoare extraordinara. Misiunea lor disperata este sa-i elibereze, chiar si cu pretul vietii, pe Romulus Augustus, impreuna cu Meridius, enigmaticul sau preceptor. Curajul acestor bravi soldati romani il vor apara si conduce pe ultimul Cezar intr-o fuga nesfarsita de-a lungul unei Europe si Italii devastate si sfasietor de frumoase, pana la ultimul liman, pana la ultima incheiere de conturi, intr-un peisaj pustiu de la capatul lumii.

Valerio Massimo Manfredi - Ultima legiune.

Despre autor

Valerio Massimo Manfredi este profesor de arheologie clasica la Universitatea Luigi Bocconi din Milano. A predat in universitati din Italia si din intreaga lume, conducand expeditii stiintifice si sapaturi arheologice in multe localitati din zona mediteraneeana. A publicat noua carti de beletristica, trilogia Alexandru cel Mare (a carei versiune romaneasca a aparut la Editura Allfa) fiind tradusa in 24 de limbi si 38 de tari. Drepturile pentru transpunerea cinematografica a trilogiei au fost cumparate de studiourile Universal Pictures, in vederea unei impresionante productii internationale.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Ultima legiune” de Valerio Massimo Manfredi a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare nouă, conține 528 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană