NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ulise (2 vol.), de James Joyce

Ulise (2 vol.)

de James Joyce

Ulise (2 vol.)

Titlu:

Ulise (2 vol.)

Domeniu: Beletristica

Editura: Univers

Autor: James Joyce

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 476+447

Anul apariţiei: 1984

39,00 RON
32,00 RON

„Până în zilele noastre, Ulise rămâne capodopera modernista absolută, o carte în care autorul duce lirismul celtic până la splendide extreme. Ulise este un roman amuzant, trist și chiar plin de suspans.” (James Marcus)

„Indiferent daca paralela cu Homer a fost urmarita deliberat sau a însemnat doar o «schelarie» ajutând tehnic la constructia romanului (cum credea, de pilda, Pound – el însusi aflat în mod aproape cert sub influenta lui Joyce când a descoperit figura lui Ulise ca factor central opusului sau magnum, Cantos), personajele si situatiile de aici trebuie întelese, practic totdeauna, prin referire la cele homerice.

La Joyce e vorba de un model de inversiune comica, prin care anumite personaje raportabile la cele din Odiseea apar în Dublinul secolului al XX lea cu grija transformate la modul pedestru, în primul rând amuzant, si de aici, la modul grav, subînteles, satiric, amar ironic, spre a fi condamnate.” (Mircea Ivanescu)

„As fi vrut sa nu fi citit niciodata Ulise. Îmi provoaca un complex de inferioritate.” George Orwell

„Joyce demonstreaza ca materialul vietii de zi cu zi poate fi la fel de maiestuos ca orice mare epopee. Vietile oamenilor obisnuiti sunt si ele demne de marea arta. Se poate crea maretie din banalitate.” (Salman Rushdie)

James Joyce - Ulise (2 vol.).

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Ulise (2 vol.)” de James Joyce a apărut la editura Univers în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 476+447 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană