NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ubu Roi (editie bibliofila), de Alfred Jarry

Ubu Roi (editie bibliofila)

de Alfred Jarry

Ubu Roi (editie bibliofila)

Titlu:

Ubu Roi (editie bibliofila)

Domeniu: Editii princeps

Editura: pentru Literatură Universală

Autor: Alfred Jarry

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 573

Anul apariţiei: 1969

149,00 RON
94,00 RON

Alfred Jarry – Ubu Roi, într-una dintre cele mai rare ediții publicate în România (120 de exemplare, acesta fiind cel cu numărul 61), tradusă de Romulus Vulpescu.

Pusă în scenă pentru prima oară în decembrie 1896, la Paris, controversata piesă Ubu Roi a dezgustat și confuzat audiențele franceze puritane de la sfârșitul secolului XIX, revoluționând însă conceptul de teatru și lăsând în urma ei curente artistice si literare precum teatrul absurdului (preluat ulterior de Eugen Ionescu) dar și dadaismul, suprarealismul și avangardismul secolului trecut.

Volumul de față a fost publicat de Editura pentru Literatură Universală, la București, în 1969, și se prezintă într-o senzațională ediție, cu blocul de text împărțit în mai multe secțiuni, fiecare având paginile colorate diferit.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ubu Roi (editie bibliofila)” de Alfred Jarry a apărut la editura pentru Literatură Universală în seria de Editii princeps, se află în stare foarte bună, conține 573 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană