NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tratamentul, de Mo Hayder

Tratamentul

de Mo Hayder

Tratamentul

Titlu:

Tratamentul

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: Mo Hayder

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2012

29,00 RON

Mo Hayder - Tratamentul.

In Brixton, un cartier din sudul Londrei, un cuplu este gasit legat in propria locuinta. Suferind de o deshidratare severa dupa ce fusesera batuti si tinuti nemancati si fara apa vreme de mai multe zile, cei doi sunt intr-o stare extrem de grava. Barbatul abia daca mai traieste. Dar tragedia cea mai mare este ca fiul lor a disparut. Detectiv-inspectorul Jack Caffery e solicitat sa investigheze rapirea baietelului. Dupa ce trupul neinsufletit al copilului este gasit, vazand ranile acestuia, Caffery isi da seama ca va fi nevoie de tot talentul sau pentru a descoperi motivul si succesiunea evenimentelor. Ocupandu-se de ancheta, Jack descopera ca o tragedie din trecutul sau are o legatura cu crima si, in timp ce se straduieste sa faca fata revelatiilor tulburatoare ale trecutului si prezentului, adevaratul cosmar abia incepe.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Tratamentul” de Mo Hayder a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană