NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Toti oamenii presedintelui, de Carl Bernstein, Bob Woodward

Toti oamenii presedintelui

de Carl Bernstein, Bob Woodward

Toti oamenii presedintelui

Titlu:

Toti oamenii presedintelui

Domeniu: Istorie

Editura: RAO Books

Autor: Carl Bernstein, Bob Woodward

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 356

Anul apariţiei: 2008

26,00 RON

Adevărul poate fi mult mai șocant decât ficțiunea, și asta reușește să demonstreze acest thriller politic. O ocazie de care poți profita doar o dată în viață. Un scandal uriaș care a ținut cu sufletul la gură o lume întreagă. O relatare despre cel mai tare subiect al secolului XX.

Aceasta este prima carte despre scandalul Watergate care l-a obligat pe președintele Nixon să demisioneze; a fost publicată în SUA în 1974. Sabotaj, manevre politice, corupție... Deși vremurile se schimbă, politica e tot politică, și multe din jocurile ei sunt perfect valabile și azi.

Bob Woordward și Carl Bernstein, reporteri Washington Post, sunt cei care au deschis o nouă eră în mass-media. Bob Woordward este autorul a 10 bestseller-uri, cel mai celebru fiind Toți oamenii președintelui.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Toti oamenii presedintelui” de Carl Bernstein, Bob Woodward a apărut la editura RAO Books în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 356 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană