NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tentatie, de Jude Deveraux

Tentatie

de Jude Deveraux

Tentatie

Titlu:

Tentatie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 329

Anul apariţiei: 2000

32,00 RON

Cunoscuta scriitoare americana Jude Deveraux a debutat in 1976, publicand pana in prezent 39 de romane, unul mai bun decat celalalt, traduse in numeroase limbi, inclusiv in romana, in tiraje de peste 40 de milioane de exemplare.

Apartenenta la grupul celor mai prestigiosi autori contemporani de literatura romantica este atestata de situarea sa de 25 de ori pe primul loc in topurile de specialitate si de adjudecarea marelui premiu Romantic Times.

Cartea de fata, ultima publicata de Jude Deveraux, il poarta pe cititor in atmosfera aristocratiei engleze de la inceputul secolului trecut. Momente de tandrete, alternand cu altele mai tensionate, marcheaza povestea de dragoste dintre un englez ultraconservator si o americanca, infocata adepta a politicilor de emancipare a femeii. Va fi mai puternica iubirea lor decat divergentele de opinii si orgoliile personale ce par obstacole insurmontabile?

Jude Deveraux - Tentatie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Tentatie” de Jude Deveraux a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 329 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană