NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Talcuiri, de Sfantul Ioan Gura de Aur

Talcuiri

de Sfantul Ioan Gura de Aur

Talcuiri

Titlu:

Talcuiri

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Nemira

Autor: Sfantul Ioan Gura de Aur

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 232

Anul apariţiei: 2005

Stoc epuizat

„Sfantul Ioan Gura de Aur lasa posteritatii o opera uriasa, inegalabila atat ca dimensiuni, cat si prin continut, cuprinzand 18 volume in editia Migne, comparabila doar cu a lui Origen sau a Fericitului Augustin. In cea mai mare parte, opera sa este alcatuita din scrieri exegetice, omilii si comentarii. [...]

Talcuirile din acest volum cuprind sfaturi deosebit de actuale, atat pentru slujitorii sfintelor altare de la parohii si din manastiri, cat si pentru crestinii de rand, din toate categoriile sociale.

In aceste omilii are loc o fericita intalnire: scrisul inspirat al unui aghiograf genial, Sfantul Apostol Pavel, cu eruditia celui mai mare exeget biblic din toate timpurile, Sfantul Ioan Gura de Aur.

Cu toate ca propovaduirea primului si talcuirea celui de-al doilea s-au facut la distanta de trei veacuri, scopul ostenelii lor este comun: ca toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa vina (I Tim. 2, 4).“

Sfantul Ioan Gura de Aur - Talcuiri la Epistola a doua catre Timotei, Epistola catre Tit, Epistola catre Filimon ale Sfantului Apostol Pavel.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Talcuiri” de Sfantul Ioan Gura de Aur a apărut la editura Nemira în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 232 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană