NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sunetul tunetului, de Wilbur Smith

Sunetul tunetului

de Wilbur Smith

Sunetul tunetului

Titlu:

Sunetul tunetului

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: RAO Books

Autor: Wilbur Smith

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 576

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Al doilea roman din saga familiei Courtney este povestea dura, dar emotionanta a unui razboi real, precum si a dragostei si a urii in multiplele ei forme: intre frati, intre prieteni, intre tata si fiu, intre barbat si femeie.

Personajul principal, Sean Courtney, traieste o noua si tumultuoasa poveste de iubire si totodata se maturizeaza, transformandu-se din tanarul aventurier, incapatanat si impulsiv, din Festinul leilor, in soldatul neinfricat si conducatorul matur, care reuseste sa depaseasc vicisitudinile propriei sorti. Aventura pura, realism, istorie si dragoste, toate combinate cu misterul si surprizele pe care viata ti le poate oferi in cele mai neasteptate momente.

Wilbur Smith - Sunetul tunetului, volum din seria Saga familiei Courtney.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Sunetul tunetului” de Wilbur Smith a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare foarte bună, conține 576 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană