NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Strania poveste a lui Benjamin Button, de Scott F. Fitzgerald

Strania poveste a lui Benjamin Button

de Scott F. Fitzgerald

Strania poveste a lui Benjamin Button

Titlu:

Strania poveste a lui Benjamin Button

Domeniu: Beletristica

Editura: TKJ Publishing House

Autor: Scott F. Fitzgerald

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 185

Anul apariţiei: 2009

24,00 RON

Scott F. Fitzgerald - Strania poveste a lui Benjamin Button.

Povestirea ce da, partial, titlul acestui volum a fost ecranizata in 2008, in regia lui David Fincher (Fight Club, Se7en, Zodiac), cu Brad Pitt si Cate Blanchett in rolurile principale.

Volumul de fata cuprinde o selectie de povestiri celebre, incepind cu „Strania poveste a lui Benjamin Button”, a carei ecra­nizare a fost distinsa cu trei premii Oscar, trei premii BAFTA si cinci nominalizari la Globul de Aur.

„Viata nu are altceva bun de oferit in afara tineretii, iar in cazul celor in virsta, dragostea pentru tineretea celorlalti.” (F. Scott Fitzgerald)
„In povestirile lui Fitzgerald gasim viziunea sa romantica exprimata in cea mai directa forma: realizarile nu se ridica niciodata la inaltimea idealurilor, momentele de extaz nu reusesc sa impiedice curgerea inexorabila a timpului, iar intensitatea trairii nu face din sentimente un bun cistigat o data pentru totdeauna.” (The New York Times Book Review)
„O carte amuzanta, interesanta si perfect echilibrata. Fiecare povestire e slefuita ca un diamant…” (The New York Times)
„Aceasta nu pretinde sa fie literatura. Aceasta este doar o istorisire pentru cei cu sange rece care vor o poveste si nu doar o multime de chestii psihologice sau analiza. Omule, o vei iubi! Citeste-o aici, urmareste-o in filme, ascult-o la fonograf, coase-o la masina de cusut.” (Scott F. Fitzgerald)

Traducere din limba engleza si note de Carmen Tudorache.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Strania poveste a lui Benjamin Button” de Scott F. Fitzgerald a apărut la editura TKJ Publishing House în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 185 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană