NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sonete/ Poeme (editie de lux), de William Shakespeare

Sonete/ Poeme (editie de lux)

de William Shakespeare

Sonete/ Poeme (editie de lux)

Titlu:

Sonete/ Poeme (editie de lux)

Domeniu: Poezie

Editura: Adevărul

Autor: William Shakespeare

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 704

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

Intre anii 1598-1601, Shakespeare a fost pasionat de sonete si a scris 154, aproape toate avand un puternic caracter autobiografic. Remarcabile sunt sonetul 116, in care autorul exprima ideea unei iubiri pure si statornice, si sonetul 130, care ilustreaza luciditatea, realismul. In Introducere in shakespeareologie, Dan A. Lazarescu afirma ca ..."sonetele au un singur subiect cu adevarat maret: timpul".

Poemele aparute sub semnatura lui Shakespeare sunt in numar de cinci, acesta preferand sa scrie piese de teatru. Se pare ca, desi nu scria cu drag poeme, o facea pentru a se impune in mediul aristocratic al vremii. Regasim aici influenta lui Ovidiu si a poetilor italieni contemporani.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Sonete/ Poeme (editie de lux)” de William Shakespeare a apărut la editura Adevărul în seria de Poezie, se află în stare nouă, conține 704 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
84,00 RON
64,00 RON
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană