NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sistemul idealismului transcendental, de F.W.J. Schelling

Sistemul idealismului transcendental

de F.W.J. Schelling

Sistemul idealismului transcendental

Titlu:

Sistemul idealismului transcendental

Domeniu: Filosofie

Editura: Humanitas

Autor: F.W.J. Schelling

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1995

Stoc epuizat

Scopul lucrarii de fata este de a da idealismului transcendental amploarea pe care trebuie sa o aiba cu adevarat, aceea a unui sistem al intregii cunoasteri; asadar, de a demonstra acest sistem nu numai in genere, ci si in fapt, adica prin extinderea efectiva a principiilor sale asupra tuturor problemelor posibile cu privire la principalele obiecte ale cunoasterii, care fie au fost deja etalate, fara a fi insa rezolvate, fie au devenit posibile si au luat nastere abia datorita sistemului insusi. (F. W. J. Schelling - Sistemul idealismului transcendental)

Unica editie, coperti cartonate si supracoperta.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Sistemul idealismului transcendental” de F.W.J. Schelling a apărut la editura Humanitas în seria de Filosofie, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană