NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Secretele Vaticanului, de Bernard Lecomte

Secretele Vaticanului

de Bernard Lecomte

Secretele Vaticanului

Titlu:

Secretele Vaticanului

Domeniu: Istorie

Editura: Litera International

Autor: Bernard Lecomte

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2010

24,00 RON

De ce tocmai Mussolini a fost cel care a fondat Cetatea Vaticanului? Care au fost, în realitate, „tăcerile“ papei Pius al XII-lea în privinţa nazismului? Cine a vrut să-l asasineze pe Ioan Paul al II-lea? Ce cuprindea al treilea secret de la Fatima? Este Giulgiul din Torino autentic?

Secretele Vaticanului rămân fascinante şi acum, la fel ca în urmă cu 2000 de ani, când Sfântul Petru era crucificat pe locul actualei bazilici care îi poartă numele. Muzeele, finanţele, criptele, conciliile, papii şi cardinalii... totul este încărcat de mister şi de veneraţie în Cetatea Sfântă. Lunga sa istorie este greu de cuprins într-o singură carte, de aceea lucrarea de faţă se limitează la secolul XX, de la apariţia comunismului până la alegerea ultimului papă. Bernard Lecomte realizează o anchetă uimitoare, desfiinţând tabuuri şi răspunzând la întrebări deseori incomode pentru Biserica Catolică.

Lecomte, jurnalist celebru în Franţa, este autorul a două biografii despre Ioan Paul al II-lea şi Benedict al XVI-lea. Este specialist în istoria Vaticanului, printre ultimele sale cărţi publicate numărându-se Le Pape qui fit chuter Lénine (2007) şi Pourquoi le pape a mauvaise presse (2009).

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Secretele Vaticanului” de Bernard Lecomte a apărut la editura Litera International în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană