NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Razboi in Golf - dosarul secret, de Pierre Salinger, Eric Laurent

Razboi in Golf - dosarul secret

de Pierre Salinger, Eric Laurent

Razboi in Golf - dosarul secret

Titlu:

Razboi in Golf - dosarul secret

Domeniu: Documente

Editura: Tinerama

Autor: Pierre Salinger, Eric Laurent

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 208

Anul apariţiei: 1991

19,00 RON

Războiul dintre Iran şi Irak s-a încheiat la 8 august 1988. Nimeni nu presimţea că această dată va marca şi începutul crizei din Golf. Irakul era privit ca un învingător, într-un conflict care făcuse în opt ani aproape un milion de morţi, pentru simplul motiv că Teheranul propusese primul încetarea focului. Într-adevăr, Bagdadul termina acest război deopotrivă puternic şi epuizat. Aparatul său militar era impresionant, fără egal în Orientul Apropiat: 55 de divizii, faţă de 10 divizii în 1980, un milion de oameni înrolaţi şi gata de luptă, 500 de avioane şi 5500 care de luptă (mai mult decât Statele Unite şi Germania împreună). Dezastrul financiar era la rândul său, fără egal.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Razboi in Golf - dosarul secret” de Pierre Salinger, Eric Laurent a apărut la editura Tinerama în seria de Documente, se află în stare foarte bună, conține 208 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană