NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Secretele lumilor astrale, de Yram

Secretele lumilor astrale

de Yram

Secretele lumilor astrale

Titlu:

Secretele lumilor astrale

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Shambala

Autor: Yram

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 128

Anul apariţiei: 1998

Stoc epuizat

Yram - Secretele lumilor astrale. Dezvăluiri cutremurătoare relatate în urma a peste doisprezece ani de dedublare conştientă în lumile invizibile.

O carte faimoasă care descrie procesul dedublării conştiente şi ne permite să înţelegem mecanismele fenomenului de „proiecţie astrală” în lumile paralele care au frecvenţa de vibraţie diferită de lumea noastră materială.

Unele revelaţii din această lucrare ne permit să înţelegem ce se petrece în lumile de dincolo, în ce mod se produc anumite fenomene paranormale, cum arată entităţile acelor sfere subtile de manifestare, cât şi ce simt fiinţele în cazul misteriosului „amor astral”.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Secretele lumilor astrale” de Yram a apărut la editura Shambala în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare foarte bună, conține 128 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană