NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Secolul himerelor (3 vol.), de Philippe Cavalier

Secolul himerelor (3 vol.)

de Philippe Cavalier

Secolul himerelor (3 vol.)

Titlu:

Secolul himerelor (3 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: All

Autor: Philippe Cavalier

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 560+632+488

Anul apariţiei: 2008

89,00 RON

Vol. 1: Capcaunii Gangelui

Calcutta, 1936. India coloniala a lui Kipling si-a mai pierdut din maretie. Nationalistii hindusi s-au aliat cu serviciile secrete germane contra britanicilor. Proaspat venit de la Londra, David Tewp, un tanar ofiter al MI6, descopera un complot inspaimantator.

Pornind pe urmele unei frumoase austriece si a unui cuplu de aristocrati romani cu simpatii politice ambigue, Tewp descopera o lume tenebroasa pentru care, cu educatia si spiritul sau rational, nu este pregatit.

Ritualuri funerare desfasurate intr-un palat decadent din Calcutta, spionaj, razboi civil, disparitii de copii si astfel actiunea incepe.

Thriller de inalta clasa cu suspans incitant, Capcaunii Gangelui preia cu aceeasi maiestrie elemente ale romanului de spionaj si ale romantismului negru, care marcheaza marea traditie a fantasticului european.

Vol. 2: Lupii din Berlin

Într-o atmosferă dintre cele mai stranii, tânărul universitar norvegian Thörun Gärensen, acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, este constrâns să-i slujească pe viitorii stăpâni ai Germaniei. El este racolat de Ahnenerbe, cel mai misterios serviciu condus de nazişti. Thörun intenţionează să se apropie de seducătorul cuplu de români, Galjero, dar nimereşte într-un mediu dubios şi depravat. Salvarea va veni din partea unei femei „aliate” şi a unui intelectual evreu. În timp ce îngroapă cadavrul iubitei sale asasinate de către Galjero, Thörun jură să-i găsească pe asasini. Şi vom afla care este preţul pe care trebuie să-l plătească.

Vol. 3: Ingerii din Palermo

Inchisoarea Blackwell's Island, New York, 1909. În bezna unei celule destinate condamnaţilor la moarte, zace Luigi Monti, imigrant sicilian, executant al operaţiunilor Mafiei, o organizaţie criminală despre care autorităţile americane nu ştiu încă aproape nimic. Arestat în timp ce citea una dintre scrierile oculte păstrate în biblioteca ultimei sale victime, Monti este un mister pentru gardienii care îl păzesc. Taciturn, puternic şi violent, fără să fie cunoscut cu adevărat de nimeni. El este al treilea personaj care are ca sarcină prinderea cuplului Galjero. Acţiunea acestui volum din ciclul Secolul himerelor se derulează într-un ritm trepidant, pornind din Sicilia şi până la New York, de la Buenos Aires şi până la Istanbul. Va rezista oare alianţa dintre Tewp, Gärensen şi Monti obstacolelor care apar pe drum?

Philippe Cavalier este licentiat al Institutului National de Limbi si Civilizatii Orientale si in literatura comparata. Philippe Cavalier este un pasionat de istoria religiilor si magie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Secolul himerelor (3 vol.)” de Philippe Cavalier a apărut la editura All în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare impecabilă, conține 560+632+488 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană