NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scrieri alese, de Mihail Gorbaciov

Scrieri alese

de Mihail Gorbaciov

Scrieri alese

Titlu:

Scrieri alese

Domeniu: Doctrine politice

Editura: Politică

Autor: Mihail Gorbaciov

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 495

Anul apariţiei: 1987

89,00 RON
74,00 RON

Mihail Gorbaciov - Scrieri alese.

Un volum relativ rar de scrieri politice ale lui Mihail Gorbaciov - tirajul nu a fost foarte mare si nici comercializarea intensa, ca in cazul operelor politice leninist-marxiste, poate si datorita lipsei popularitatii lui Gorbaciov si a teoriilor sale de reforma economica in Romania si a relatiilor in declin intre sefii statelor roman si sovietic de la sfarsitul anilor '80.

In volum se disting trasaturile incipiente ale perestroikai. Predomina indemnul la reforme si la o deschidere catre Vest. In 1985, Gorbaciov a declarat ca sistemul economic sovietic era osificat si ca reorganizarea lui era imediat necesara. La inceput, reformele lui au fost cunoscute ca "uskorenie" (accelerare), dar, mai apoi, termenul "perestroika" (reconstructie) a devenit mult mai popular.

Coperti cartonate si supracoperta.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Scrieri alese” de Mihail Gorbaciov a apărut la editura Politică în seria de Doctrine politice, se află în stare foarte bună, conține 495 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană