NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scoala Ursilor, de Hiroyuki Aihara

Scoala Ursilor

de Hiroyuki Aihara

Scoala Ursilor

Titlu:

Scoala Ursilor

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Cartea Copiilor

Autor: Hiroyuki Aihara

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 32

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

La Şcoala urşilor sunt 1,2,3,4... în total doisprezece urşi, toţi plini de voie bună. Dintre toţi, doar al doisprezecelea este fetiţă: o cheamă Jackie. Ea e cea mai mică, dar şi cea mai neastâmpărată. Sună clopoţelul. Începe o nouă zi la Şcoala urşilor.

  • Grupa de vârstă: 0-6 ani
  • ISBN: 978-973-88438-3-7
  • Format: 21,6x18,8 cm
  • carte ilustrată
  • coperţi cartonate

Şcoala Urşilor

Despre autorul Hiroyuki Aihara şi ilustratoarea Nami Adachi

Autorul Hiroyuki Aihara şi ilustratoarea Nami Adachi au publicat prima carte a seriei în 2002, în Japonia. Cărţile s-au bucurat de un succes imediat, ajungând în 5 ani la vânzări de peste 850000 de exemplare pe piaţa japoneză. Cărţile din seria "Şcoala urşilor" au fost traduse şi publicate în Franţa şi Taiwan. "Şcoala urşilor" este primul titlu din această serie.

Fiecare ursuleţ are ceva deosebit faţă de ceilalţi. Poate urechile, poate felul cum scoate limba... Unuia îi place să citească, altul e foarte pofticios... Faceţi clic pe fiecare ursuleţ şi veţi afla mai multe!

Dicky este cel mai mare dintre urşi. Are urechile lungi şi ridicate şi o frunte foarte înaltă. Wulli are urechile rotunde şi e mai grăsuţ. Anton este un mare cititor, umblă cu cărţile după el peste tot. Seamănă cu Dicky, dar are urechile mai mari. Este cel mai plângăcios... Ba nu, mai e cineva care îl întrece... Are urechile rotunde, iar ochişorii apropiaţi îl fac foarte simpatic. Max are urechile rotunde şi boticul mare, cea ce îl face foarte drăguţ. E un mare mâncăcios. E foarte uşor de recunoscut, pentru că are mereu limba scoasă! Harry are mereu lupa cu el. Ghiciţi de ce? Îi place mult să se uite prin iarbă după gâze. Bernard e cel mai înalt, dar şi cel mai distrat. Nu se ştie exact de ce, dar  are şi urechile cele mai mici. Peter seamănă cu Dicky, doar că are urechile ascuţite. Este cel mai plângăcios dintre toţi. Păi ce să facă, dacă îi vine să plângă? Herman are boticul alungit şi e cel mai încăpăţânat. De ce? C-aşa vrea el! Este un ursuleţ tare bun şi inimos. Seamănă cu Harry, dar are urechile mai mici şi faţa rotundă. Jackie e cea mai mică dintre ursuleţi şi preferata tuturor. Aţi auzit că e foarte neastâmpărată? 
Cine, Jackie?
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Scoala Ursilor” de Hiroyuki Aihara a apărut la editura Cartea Copiilor în seria de Carti pentru copii, se află în stare nouă, conține 32 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană